Skoči na glavno vsebino

Šolske potrebščine za šolsko leto 2021/2022

Osnovna šola omogoča vsem učencem, da si v naslednjem šolskem letu iz učbeniškega sklada šole  izposodijo učbeniški komplet. Izposoja je možna samo v kompletu.

Seznami za posamezni razred so obljavljeni pod zavihkom Knjižnica –  Šolske potrebščine

Ob izteku šolskega leta morajo učenci šoli vrniti urejene učbenike. Če bodo učbeniki poškodovani ali izgubljeni, boste morali zanje plačati odškodnino v skladu s 5. členom Pravilnika o učbeniških skladih. Če želite posamezen učbenik obdržati, pa boste plačali razliko do nabavne cene učbenika.

 

1. UČBENIKI IN DELOVNI ZVEZKI, ki jih dobijo v šoli

Izpolnjeno in podpisano naročilnico mi vrnite najkasneje do ponedeljka, 21. 6. 2021. Naročilnica velja za vsa leta šolanja na OŠ Božidarja Jakca.

V kolikor boste učbenike in delovne zvezke kupili sami, mi sporočite po telefonu (01/520 66 56) ali elektronski pošti (sabina.kirm@osbj.si).

Izposoja gradiva iz učbeniškega sklada je za vse učence brezplačna. Učenci bodo komplete prejeli v mesecu juniju ali prvi teden v septembru. Prejete učbenike doma preglejte. V primeru, da je neprimeren za branje in učenje, ga lahko v treh dneh od prejetja zamenjate.

Učbeniki morajo biti obvezno zaviti in podpisani.

 

2. POTREBŠČINE, ki jih je potrebno kupiti.

Potrebščine s seznama lahko kupite kjerkoli (po lastni izbiri). V kolikor vam je lažje naročanje preko spleta, lahko kliknete na https://www.kopija-nova.si/os?pmr=kh&pmid=k8hw045rffyi , kjer lahko hitro naročite preko podjetja Kopija Nova. Preko aplikacije boste lahko naročili potrebščine, ki so jih izbrali učitelji naše šole.

 

3. KNJIGE IZPOSOJENE IZ KNJIŽNICE

Učenci morajo ob koncu šolskega leta vrniti vse izposojene knjige, v nasprotnem primeru se vam po položnici zaračuna cena nove, saj se jo obravnava kot izgubljeno. Obvestilo o vračilu učenci prejmejo preko razrednika in preko knjižničarke.

 

ŽELIMO VAM PRIJETNE POČITNICE.

Skrbnica učbeniškega sklada:

Sabina Kirm

Dostopnost