Hitre povezave

Športne novice v januarju

V drugem tednu novega leta smo imeli pestro dogajanje na športnem področju. V ponedeljek so tekmovanje zaključila naša starejša dekleta v nogometu, prvič v 1. ljubljanski ligi in to na četrtem mestu. Moramo reči, da jim je za boljši rezultat zmanjkalo malo znanja, pa tudi kanček sreče, saj sta manjkali obe »golgeterki«, Katarina Beton in Nastja Milošević, ena zaradi bolezni, druga zaradi poškodbe. V zadnjem trenutku sta ju nadomestili Monika Pust in Saida Čehić, tako da so dekleta lahko odigrala zadnji dve tekmi. Nastopile so še: Gaja Dokl, Amira Kasumović, Marina Pejanovič, Maida Golubović, Leontina Dželantini in Sara Djurović.

V torek so naši učenci tekmovali v dvoranski atletiki skupine C. V ekipnem

delu tekmovanja so se najbolje uvrstila najmlajša dekleta, ki so osvojila 1. mesto, najmlajši fantje in mlajša dekleta so na koncu osvojila 3. mesto, mlajši fantje pa so bili četrti. Tokrat smo bili najuspešnejši  v teku na 60 m, saj je Maša Ulčar Pertot osvojila 1. mesto, Lucija Lampe Kastelic 2. mesto, v finalu teka je bila tudi Lara Grošelj,  pri starejših dekletih je Eva Mustar dosegla drugo mestoEma Barbič s svojim osebnim rekordom pa tretje. Edine stopničke pri fantih je dosegel Timotej Čelešnik v skoku v daljino.

Podrobnejše rezultate vseh diciplin kategorij si lahko ogledate na spletni strani www.timingljubljana.si. in naši oglasni deski.

Sreda je bil dan, ko so zaključili s tekmovanjem starejši fantje v odbojki. V  2. ligi so naši fantje najprej dve tekmi tesno izgubili, nato pa v tekmi za  5. mesto premagali učence OŠ Oskarja Kovačiča.

V  četrtek je športna dejavnost naših učencev bila na višku, saj smo imeli športni dan za učence od 6. do 9. razreda, nekateri pa so tekmovali na polfinalu državnega tekmovanja v skokih na mali prožni ponjavi in to več kot odlično:

  • Maša Habič 6.c 2. mesto
  • Domen Habič 9.a 3. mesto
  • Lucija Lampe Kastelic 5.b 3.mesto
  • Monika Novak 8.a 7.mesto
  • Ana Bergant 5.a 8.mesto

 

Tekmovanja v zelo pestrem športnem tednu so zaključili naši učenci v soboto, na področnem prvenstu v judu. Ker rezultatov še nimamo, jih bomo objavili v naslednjem tednu.

Bravo naši učenci in veliko športnih uspehov tudi na nadaljnih tekmovanjih.