Hitre povezave

Atletsko tekmovanje

V mesecu septembru se začenjajo prva športna tekmovanja.
V četrtek, 24. septembra 2009, smo tekmovali v malem in velikem atletskem pokalu, tokrat izjemoma v skupini D in kljub hudi konkurenci osvojili veliko medalj.
Pri mlajših so na stopničke stopile: Lara Grošelj v teku na 60 m - 2. mesto, Rebeka Bačar prav tako 2. mesto v teku na 300 m ter Šejla Šistek 3. mesto v novi disciplini, metu vortexa.
V ekipnem delu tekmovanja so tako dekleta kot fantje osvojili 4. mesto v skupini D.
Še boljše rezultate pa so dosegli starejši učenci in učenke. Pri fantih sta osvojila medalji Benjamin Mesić z osvojenim 2. mestom v skoku v daljino ter Matevž Jerebic, 3.- je mesto v skoku v višino. Največ medalj so si ponovno priborila starejša dekleta: Nastja Milošević 2. mesto tek 60 m, Eva Mustar 3.- je mesto v teku na 300 m, 2. mesto Monike Novak v teku na 1000 m pa je bilo veliko presenečenje za vse nas. No, v skoku v višino smo navajeni dobrih rezultatov, vendar zmaga Tjaše Mehle in to z novim šolskim rekordom 151 cm in še tretje mesto Katarine Beton, pa ni kar tako. Ema Barbič je osvojila medaljo v skoku v daljino, tokrat srebrno, Monika Pust pa je bila bronasta v metu vortexa. Tudi v zadnji disciplini atletskega tekmovanja so blestela naša dekleta in sicer v štafeti 4 x 100 m, kjer so prepričljivo zmagala. V štafeti so tekle: Nastja Milošević, Tjaša Mehle, Ema Barbič in Eva Mustar.
V ekipnem delu so fantje osvojili 4. mesto skupine D, dekleta pa so z zbranimi 13 779 točkami, dosegle najbolši rezultat jesenskega dela vseh štirih skupin in tako ...
Podrobne rezultate si lahko ogledate na internetni strani: www.timingljubljana.si, nekaj utrinkov iz atletskega tekmovanja pa v naši galeriji slik.