Hitre povezave

Nastop pevskih zborov OŠ Božidarja Jakca in OŠ Vide Pregarc

V sredo, 25. 4. 2012, smo imeli na šoli že tradicionalno revijo pevskih zborov, ki je plod konstruktivnega sodelovanja naše šole in Osnovne šole Vide Pregarc. 
V samem začetku smo izvedeli in se prepričali, zakaj otroci sploh radi pojejo. In vsi, ki smo bili na prireditvi prisotni, smo bili lahko nad petjem različnih starostnih zborov ter izvajanjem instrumentalistov več kot navdušeni. Posebna paša za oči je bil plesni par, ki ga sestavljata Jure Bergant in Ana Mesec.  Polna jedilnica staršev, dedkov, babic ter mlajših bratcev in sestric pa je lep primer medgeneracijske povezanosti,  v kateri pridobivamo vsi.
Posebna zahvala velja naši zborovodkinji  Vanji Suhadolnik in zborovodkinji OŠ Vide Pregarc, Alenki  Zajec, ki sta celoletni trud predstavili na odru.
Prireditev so si ogledali tudi naši novi prijatelji iz Novega Sada, ki so na ta dan zaključili tridnevno bivanje v Ljubljani.
Tako sta glasba in ples naznanila začetek prazničnih dni. Želim vam, da le te dodobra  izkoristite. (foto: Janez Platiše)

Nataša Krajnčan, ravnateljica