Hitre povezave

Mali in veliki atletski pokal

Zgodaj zjutraj so najprej tekmovali mlajši učenci in sicer le kot posamezniki v nekaterih atletskih disciplinah. David, Leon, Miha  in Ana T. so tekli na 60 m, Dušan, Adrian, Ažbe in Ajla na 300 m, Lara in Blaž na 600 m, v višino sta skakali Ana Č. in Tina, v daljino Belma, v metu vortexa  pa sta se preizkusila Marcel in Anel.  Ker nismo imeli v vsaki kategoriji vsaj po dva predstavnika, je tokrat izostal ekipni rezultat tako pri dekletih kot pri fantih. Nismo pa ostali brez stopničk, saj je 2. mesto na 600 m osvojil Blaž Banjanac in postavil tudi šolski rekord na tekmovanjih.
Tudi pri starejših fantih smo imeli le predstavnike in ne ekipe. Nejc je skakal v daljino, Nik v višino, Draženko je izboljšal šolski rekord v metu vortexa za starejše dečke, ki sedaj znaša 51,20 m. Prijetno  nas je presenetil  Klemen Pleško v teku na 1000 m in sicer z osvojitvijo 2. mesta

Že nekaj let zapored nas s svojimi posameznimi in ekipnimi rezultati razveseljujejo dekleta.
Lara, Saida in Klara so tekle 60 m, Rebeka, Eva in Anja Z. na 300 m, Naja, Nika, Kim 1000 m, Špela, Nina, Sara so suvale kroglo, Katja, Monika P., Gaja  vortex, Ema, Leontina, Anja B. so skakale v daljino ter Monika N., Katarina in Neja v višino. Tudi obe ženski štefeti sta se izkazali, mlajše so izboljšale jesenski čas za kar 3 sekunde, učenke 9. razreda z osmošolko Rebeko, pa so se močno približale šolskemu rekordu. V ekipnem delu tekmovanja so dekleta  skupaj osvojila rekordnih 13 960 točk in seveda suvereno 1. mesto v skupini C, več kot dva tisoč točk  pred drugo uvrščeno šolo. Zanesljivo so se uvrstile na ljubljanski finale v atletiki, ki bo 6. junija 2011 v poznih popoldanskih urah.

  • 1. mesto Ema Barbič daljina
  • 1. mesto Eva Mustar z novim šolskim rekordom 43,38 na 300 m
  • 3. mesto  Rebeka Bačar 300 m
  • 2. mesto Katarina Beton višina
  • 3. mesto  Monika Novak
  • 2. mesto Naja Ferkov 1000 m
  • 1. mesto štafeta 4 x 100 m ( Rebeka, Katarina, Ema, Eva)

Za uvrstitev na ljubljansko finale smo že sigurni, na rezultate,  kdo vse se je  uvrstil  na posamično  državno tekmovanje, pa moramo še malo počakati.
Vsem tekmovalcem, ki so zastopali našo šolo čestitamo, ekipi starejših deklet pa želimo veliko športnih uspehov in dobrih rezultatov na finalu.
Podrobne rezultate si lahko ogledate tudi na strani: http://www.timingljubljana.si/