Hitre povezave

Slovo od devetošolcev

Beseda kot trenutek, leto kot knjiga.
Naj se trenutki šolskega leta povežejo v čudovito zgodbo.

… pot je lahko še tako dolga, ampak na koncu nas vedno čaka konec … In danes, 14. 6. 2013, se je za vas, 9. a , 9. b in 9. c, končala vaša osnovnošolska pot in upamo, da ste vse trenutke povezali v čudovito zgodbo …
Slavnostno smo jo zaključili 13. 6. z valeto, ki je potekala v prostorih naše šole. Učenci so se z odličnimi  programi poslovili od osnovne šole, sošolcev, sošolk, razredničark ga. Romane Šarec Rojc, ga. Maje Jug in ga. Petre Shrestha ter od vseh učiteljev in učiteljic.
Ravnateljica, ga. Nataša Krajnčan, se jim je z nagovorom zahvalila in jim zaželela veliko sreče na njihovi nadaljnji življenjski poti.  Zahvalila se je tudi vsem staršem, ki so bili svojim otrokom v veliko oporo in jim zaželela, naj svoje otroke vodijo po pravih poteh.
Predstavnik 8. razredov, Jaka Hočevar (8. c),  se je z govorom poslovili od devetošolcev, predstavnik 9. razredov, Žiga Vehovec, pa mu je slavnostno predal ključ OŠ Božidarja Jakca.
Odlično so se predstavili tudi člani Jak'c banda, ki so se z dvema skladbama poslovili od šolskega odra ter predali navodila za uspešno nadaljevanje mlajšim glasbenim talentom.
Dragi naši devetošolci … Odhajate na novo pot … Vsi zaposleni na OŠ Božidarja Jakca vam želimo veliko sreče, uspehov … povsod. 
Vi odhajate, spomini na vas pa bodo ostali tu. Pridite nas kaj obiskati in nam povedati, kako ste in kje ste.
SREČNO …

Romana Šarec Rojc