Skoči na glavno vsebino

Ekipno tekmovanje v atletiki, september 2022

Že po dveh tednih novega šolskega leta smo začeli s tekmovanji v atletiki. Imeli smo malo časa za pripravo učencev  v posameznih atletskih disciplinah, nekaj učencev je zbolelo, nekaj pa jih je tudi odpovedalo sodelovanje zadnji hip. Zato smo morali  učence oziroma učenke premestiti, da smo imeli vsaj po dva predstavnika v vsaki atletski disciplini. Na zadnje so se nam zamenjave kar dobro izšle, saj so tako fantje kot dekleta dosegli ekipno 2. mesto v naši skupini področnega tekmovanja, takoj za OŠ Vič. Prav tako pa nas veselijo  odlične uvrstitve naših učencev in ne malo osebnih rekordov.

Naj omenimo še to, da smo imeli zelo mlado ekipo predvsem pri dekletih, kjer je nastopila šestošolka in tri dekleta iz sedmega razreda. Vse pa so se uspešno kosale z veliko starejšimi.

  1. mesto so dosegli  Anja Josipovič 9.b na 300 m, Petja Zoja Žabjek v skoku v daljino, Nikola Dmitrašinović v skoku v višino, štafeta 4 x 100 m fantje v postavi Matej Jerančič, Nikola Dmitrašinović, Gregor Jurij Goličnik in Bojan Bokun.
  2. mesto: Tijana Stojilković met vortexa, Bojan Bokun 300 m, štafeta 4 x 100m dekleta v postavi Anja Josipović, Veronika Čarman, Katarina Mandić in Petja Zoja Žabjek.
  3. mesto: Neža Čepelnik v skoku v višino in Senaid Kešetović v suvanju krogle.

Vsem učencem, ki so zastopali šolo čestitamo in jim želimo še boljše izide v spomladanskem delu tekmovanja.

Učitelji športa

Podrobne informacije o dosežkih naših učencev si lahko ogledate na spletni strani http://www.timingljubljana.si/ rezultati področnega prvenstva Ljubljane, skupina C.

Nekaj utrinkov tekmovanja pa si lahko ogledate na fotografijah.