Skoči na glavno vsebino

Drugi dan v CŠOD Lipa

Učenci so se danes že zelo zgodaj prebudili, polni pričakovanj in energije za nov dan dogodivščin. Po okusnem zajtrku, ki je bil pravi energijski zagon, smo se odpravili na raznolike aktivnosti, ki so popestrile naš tabor v Črmošnjicah.

Nekateri učenci so se podali na orientacijski pohod po čudoviti okolici Črmošnjic, kjer so skozi igro spoznavali krajevne znamenitosti in se hkrati zabavali ob iskanju prave poti. Drugi učenci so se sprehodili ob potoku, ki nas je navdihnil k razmišljanju o naravi.

Za adrenalinski naboj smo se pomerili v tekmovanju z lego vozili, kjer so se učenci izkazali s svojo spretnostjo in domišljijo že pri sestavljanju vsak svojega vozila. Spet tretji so se spoznali z lokostrelstvom, kjer so se naučili osnov tega športa in se preizkusili v natančnosti in koncentraciji.

Večer smo sklenili s prijetnim druženjem ob družabnih igrah in poslušanju pravljic, ki so nas popeljale v čarobni svet domišljije. Polni lepih spominov in pričakovanj vseh dogodivščin, ki nas čakajo jutri, smo sladko zaspali.

Lepo vas pozdravljamo in na snidenje jutri!